Skip to content

O NAMA

KVALITET, POSVEĆENOST, PROFESIONALIZAM SU OSNOVNE KARAKTERISTIKE NAŠEG RADA. ZATO SMO LIDERI U PROIZVODNJI VALJAKA.

Kompanija ROLMOT KONVEYOR DOO je osnovana 1974 godine u Ankari. Kao pioniri u proizvodnji transportnih valjaka stekli smo iskustvo i veštine koje nas postavljaju u privilegovan položaj u svojoj oblasti.

Pored proizvodnje valjaka, Rolmot Konveyor u saradnji sa drugim kompanijama nudi širok asortiman prodaje u različitim grupama proizvoda; transportne trake, transportni bubnjevi, čelična žičana sita, nosači valjaka, elektromotori, reduktori kao i sklapanje kompletnog transportnog sistema.

Osnovni ciljevi su nam zadovoljstvo klijenata i kontinuirani tehnološki razvoj. Kompanija svakodnevno povećava svoja znanja i usmerava se na celokupnu unutrašnju i spoljnu strukturu na tržištu. U tom kontekstu, početkom 2018 godine osnovana je firma u Srbiji sa sedištem u Beogradu.

Zaposleni u našoj firmi su uvek spremni za dijalog sa klijentom i uspostavljanje saradnje koja može dovesti do konkretnih rešenja prilagodjenih potrebama i ciljevima vaše kompanije.

Kao kupac ćete biti partneri sa iskusnim i pouzdanim poslovnim kadrom koji će ponuditi najefikasnija rešenja i odgovoriti na najzahtevnije izazove.

  • Proizvodnja po istaknutim standardima I kvalitetu
  • Pravovrema I kompletna isporuka
  • Pristupačne cene I uslovi plaćanja
  • Maksimalna efikasnost
  • Visok nivo odgovornosti o zaštiti zdravlja na radu I zaštita životne sredine
Prvi korak do proizvodnje
Masovna proizvodnja
Prvi izvoz
Korporativno
Growth
1974
1988
1993
2008
2017

SERTİFİKATİ

Kako možemo pomoći?

Molimo kontaktirajte nas za više informacija o našim proizvodima.